RO Study
👤
Alyn2002
Alyn2002
12-06-2016
Limba română
a fost răspuns
valorile cuvantului ce?
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-06-2016
Are valoarea morfologica de prepozitie
Answer Link
Camioane123
Camioane123
12-06-2016
ce=pronume relativ
Asta este valoarea morfologica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Am Nevoie De Putin Ajutor Cu O Ecuatie ...va Rooog :)... Deci Suna Cam Asa : (x-1+ Radical De X Patrat +1 )(radical X - 1) = 0... Scuze Ca Am Scris ,,radic
1. Indendificati Propozitile Atributive din Frazele De Mai Jos si Aratati Prin Ce Se Introduc:Nu Cunosc Pe Toti Cati Au Venit La Ziua Tatalui Meu, Care Este D
Suma A Trei Nr Nat Este 540 .primele Doua Nr.insumeaza 526,iar Al Treilea Reprezinta O Zecime Din Primul Nr.afla Cele Trei Nr.
Care E Opusul Lui Rau ?
Buna ! :* Vreau Si Eu Mai Multe Detalii Despre Cum Sa Iti Exprimi Opinia Intr-o Compunere Sau Intr-o Poezie , Ma Puteti Ajuta ?
Aratati Ca Daca A,b,c Sunt Lungimile Laturilor Unui Triunghi Abc A.i. A^2+b^2+c^2=ab+ac+bc Atunci Triunghiul E Echilateral
In 2 Cosuri Sunt 99 De Mere. Daca S-ar Lua 17 Mere Din Primul Cos Si S-ar Pune In Al Doilea, In Primul Cos Ar Ramane Cu 25 De Mere Mai Multe Ca In Al Doilea. Ca
1)Numarul pasarilor Dintr-o Gospodarie Este Mai Mare Decat 70, Dar Mai Mic Decat 80. O treime Din Numarul Pasarilor Sunt Gaini, Un Sfert Din Numarul Pasarilor S
Va Rog S-ma Ajutati Cu O Scurta Poezie In Elgleza Si Tradusa In Romana De Dragoste Pentru Clasa A III-a.multumesc
Daca A=5 Si B+c-d=9 atunci a(b+c)-ad =???