RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-06-2016
Limba română
a fost răspuns
va dog ajutatima day coroana
Răspuns :
Nicoleta1115
Nicoleta1115
12-06-2016
scrie versul preferat...si scrie c'è crezi despre el
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trancrie Doua Propozitii Subordonate Din Fraza Urmatoare,precizand Felul Acestora :Primul Lucru Pe Care Care-l Vezi,cand Vii Spre Cape Town Dinspre Ocean,este
Cate Silabe Are Crengi
Indicati Forma Corecta A Verbelor La Modul Indicativ,timpul Prezent: Eu Imi Acord/acordez Vioara. Sportivul Isi Contracta/contracteaza Muschii. Masina Degaja/de
3 Intregi 2 Pe 5: √0,0289 - 4 Intregi 2 Pe 3 : √ 196 Pe 81 - 2,(6) × √ 144 Pe 256
Dintro Foie De Carton De Forma Unei Dreptunghi Cu Lungimea De 2 1\4dm Si Latimea De 2\3 Dm A Fost Decupate 2 Patrate De Acelasi Dimensiune, Cu Latura De 1\
Fie ABCDA'B'C'D' O Prisma Patrulatera Regulata Dreapta Cu Latura Bazei AB=18 Cm Si AA'=9 Radical Din 2 Cm. Calculati: a) Distanta De La C' La Diagonala BD b) Di
O Compunere In Engleza 10_15 Randuri I AM HAPPY/SAD WHEN
In Luna Septembrie,pentru O Vanzare 12500000 Vanzatorul George,de La Magzinul Alfa,a Primit Suma 50000 Ca Bonus.Care Este Procentul Din Vanzari Stabilit Ca Bonu
Ce Inseamna Y Va Rog Ajutațima
O Propozitie Care Sa Conțină Urmatoarele Cuvinte: Robinet Apa Cutie Foarfece Cine Răspunde Sa Imi Spună Cati Ani Are Si Ajutați-mă Va Rog Va Dau Coroana Promit