RO Study
👤
Miki106
Miki106
12-06-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se analizeaza cuv. dintr-insul
Răspuns :
Patrybluesky2
Patrybluesky2
12-06-2016
cu totul se ia..și cum e propozittia? dintr- e prep simpla.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Semnificatia Secventei : Doamne Fereste ! A Manca La Posmagi Si-a Trai Si El Lenga Casa Mea , Ca Doar Stiu Ca Nu M-a Mai Perde Dumnezeu Pentr-o Bucatica De Pane
Construieste Un Enunt In Care Cuvantul Subliniat Mai Jos (cu O Alta Forma) Sa Aiba O valoarea Morfologica Diferita De Cea Din Text : "Parca E Mai Cald Ca La Cam
Depozitarea Deşeurilor Radioctive Trebuie Sa Fie Publica, Daca Da Sau Nu .Vă Rog Să Argumentaţi Daca Da Sau Nu!Urgent Am Nevoie
Analizati Atributele Si Complementele Din Fragmentele De Mai Jos . ,, Val De Bruma Argintie
Un Patrat Cu Aria De 36cm Are Perimetrul Egal Cu Perimetrul Unui Dreptunghi Cu Lungimea Egala Cu Dublul Latimii;afla Aria Dreptunghiului.URGENT!!!!!
Transferati Urmatoarele Constructii In Propozitii Prin Inlocuirea Cuvantului Subliniat Cu Verbul Din Aceeasi Familie Lexicala .exemplu : Copilul Iubitor De Joac
Folositi Cu Valoare Predicativa Onomatopeele: Poc,zdup!,zdranc!,hasti!
Alcatuiti Doua Propozitii In Care Sa Evti Interjectii Cu Functie Sintactica De Nume Predicativ
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 50cm.Daca Marim Latimea Cu 5cm Si Micsoram Lungimea Lui Cu 5cm Se Obtine Un Dreptunghi De Aceeasi Arie.Sa Se Afle Dimensiunil
De Unde Provine Cafeaua ?cum Este Produsa ?