RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-06-2016
Franceza
a fost răspuns
Exercitiul 1 va rog frumos
Răspuns :
Spidie
Spidie
12-06-2016
Il n'y a pas de cerises dans le réfrigerateur.
Mon ami n'a pas d'humour.
Elle n'a pas mis d'huile dans la salade.
Il n'y avait pas de confiture dans ce pot.
Nous n'avons pas mangé de riz au lait.
Il ne font pas de jogging.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Atelier Erau 888 M Panza.Pentru A Confectiona O Bluza Trebuie 2 M Pentru O Rochie 3 M.Pentru Bluze Sa Folisit Un Sfert Din Panza,iar Restu Pentru Rochii.C
Dupa Ce A Parcurs Două Treimi Din Lungimea Unui Traseu, Adi A Constatat Că Mai Are De Parcurs 2,5 Km Si Ajunge La Destinaţie. Ce Lungime Are Traseul ? Stiu Ca
Puteți Să Îmi Dați Și Mie Niște Cuvinte Derivate Cu Sufixul "is"?Merge Și Dacă E Derivat Cu Prefix,nu Contează,doar Să Fie Cu "is".Mulțumesc Anticipat!
O Propozitie Cu V-a N-ai
In Ce Regiune Climatica Se Gaseste Orasul Maputo Zona Climatica Tropicala,subtropicala,ecuatoriala,subecuatoriala??(va Rog Un Raspuns)
Suma A Doua Numere Naturale Este 114 . Afleati Numerelel Stiind Ca Impartindu-l Pe Primul La Al 2- Lea De Obtine Catul 4 Si Restul 9 ! Ajutati-ma Repede Pls !
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Aceste 2 Probleme. Am Pus Poza. Rezolvare Completa!
Un Cantec Facut Din Doimi Patrime Si Optime
Daca Masurie A Cinci Unghiuri In Jurul Unui Punct Sunt Exprimate Prin Numere Naturale Consecutive , Atunci Acestea Sunt ...... Grade ................ Grade ....
Prin Clorurarea Fotochimica A Metanului S-au Obtinut Patru Compusi organici:A,B,C,D.Stiind Ca Cei Patru Compusi au Un Continut Crescator De Clor :A<B<C&