RO Study
👤
Roxanacandrea
Roxanacandrea
28-10-2014
Limba română
a fost răspuns
Ce este lumea virtuala
Răspuns :
Naily
Naily
28-10-2014
Eu cred ca lumea virtuala este in ternetul, retelele de socializare.............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma De 140000 Lei Este Impartita Din Doua Sume Diferite , Care Se Depun Pe O Perioada De 1 An La O Banca , Cu 5 % Si Recesiv 11% Dobinda Anuala (ci
Cum Procedezi In Cazul In Care Esti Martorul Unui Accident Rutier?
"Dați Un Titlu Potrivit Fiecărei Secvente Din Calin (File De Poveste)" Help Me, Plez. Chiar Nu Stiu :(
Ajuns La Librarie, Marcel Cumpara O Carte Cu Jumatate Din Banii Pe Care Ii Avea, Iar Cu Trei Sferturi Din Banii Ramasi Cumpara 2 Caiete A 3 Lei Fiecare. Cati L
Cristina Are De Rezolvat Un Numar De Probleme In Trei Zile. In Prima Zi A Rezolvat 3 Supra 9 Din Intreg Numarul De Probleme, A Doua Zi 3 Supra 9 Din Numarul To
1.continua Compunerea: Ninge.Bogdan Mergea Spre Scoala .In Fasa Lui Mergea Un Batran.La Usa Farmaciei Batranul Isi Scoase Ochelarii Din Buzunar .In Aceeasi Clip
1.Suma A Trei Numere Este 113 .Suma Primelor Doua Numere Este 56,iar Al Doilea Numar Este De 3 Ori Mai Mic Decat Al Treilea .Afla Cele Trei Numere. 2. In Trei
Vreau Si Eu La Urmatoarea Propozitie Sa Fie Tradusa In Franceza Cu Pronumele Posesiv : Prietenii Mei Pleaca La Mare Si Ai Tai Raman Acasa.
Cite Procente Din Perimetrul Unui Patrat Reprezinta Lungimea Laturii Lui?
Ce Atitudine Are Autorul Fata De Personaj La D-l Goe