👤

text compunere 10 substantive 5 adjective 10 verbe 4 pronume personale 3 numerale

Răspuns :

Distractia

Mama ma trimis pana la magazin sa iau :3 paini,1 sticla cu apa,unt si 5 kilograme de cartofi pentru cina.Ea a pregatit masa iar eu am pregatit tacamurile si scaunele.Dupa ce am luat cina m-am culcat.A doua zi m-am jucat cu el si cu ea in curtea noastra ne-am jucat cu mingea si cu catelul meu Azorel.Apoi am facut un picnic sub un tei.Eu am pregatit cateva gustari si dupa picnic ne-am uitat la televizor.Dupa ce ne-am uitat la televizor am sarit corda si am facut un  castel de nisip impreuna .Incet incet ziua s-a terminat prietenii au plecat iar eu m-am culcat.

Sentimetele

Ce-ar puea fi mai frumos deca sentimentele pe care le porti in sufletul tau. Orice om are sentimente, asa cum ar fi el.
    Fiecare dintre noi avem ceva de imparasit cu ceilalti. Daca avem senitimete asta nu inseamna ca le puem numara. Cum ar fi unu, doi... Sentimentele sunt intaiul lucru pe care il avem in inima. Sentimentele sunt minunile vietii, in care fiecare dintre noi sim cum sa ni le impartasim. Poate ca sunt unele persoane care crede-ti ca nu au sentimente, dar acest lucru nu este adevara fiidca inseamna caci aceste persoane nustiu cum sa si le exprime in viata de zi cu zi fata de o persoana sau de un anumit lucru. Voi si orice om trebuie sa invete sa-si exprime sentimentele in mod direct si realist. Uneori poate ca ne este tema, alteori poate ca nu putem intelege ce sunt sentimentele. Asa cum natura este casa noastra asa si inimiile noastre adapostesc sentimentele pana cand ele trebuie sa plece, sa zboare si sa ne arae o noua cale mai frumoasa. Poate ca nu putem descrie sentimentele chiar bine dar exista multe alte feluri prin care am putea. Dar acele cai trebuie sa le descoperim singuri, fiidca sunt sentimentele noastre, gandurile noastre personale si numai noi stim cum sa le atasam de o persoana draga noua in viata. Sentimentele pot fi, de iubire, de dor, chiar si de dispret si multe altele. Avem si simtim in viata sentimente pozitive cat si sentimente negative.
     Sentimentele sunt niste gandurii ale sufletelor noastre si sunt foarte frumoase atunci cand sunt adevarate.