RO Study
👤
Chrissa
Chrissa
01-03-2014
Matematică
a fost răspuns
sinus de -pi/2 = -sin pi/2 ?
Răspuns :
Mihailacusteanu
Mihailacusteanu
01-03-2014
Da,pentru ca sinusul este
o
functie impara!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Calorimetru Ce Contine M1apa=1kg La T1=20°C Se Introduc Vapori De Apa Masa M2 =0.05 Kg Si T2=100°C,lambda V= 226•10⁴j|kg .Ce Temperatura Finala T Se Sta
SUBIECTUL II . ÎMI TREBUIE ACUM. ESTE URGENT.
Realizati O Compunere În Care Să Prezentați O Întâmplare Amuzantă La Care Ai Luat Parte În Timpul Unei Excursii Minim 15 Rânduri. VA ROG REPEDE
Afla Valoarea Numerelor Necunoscute:215+a+408=1000 Ax8+784=1000 ;264-48-a=13;800:4:a=8 Dau Coronita
10 Exemple De Adverbe Predicative
Comparati Atmosfera De Basm Imbinata Cu Descrierea Naturii Din Textul Studiat Cu Cea Din Alte Poezii Eminesciene:Povestea Codrului;Fat-Frumos Dintei;Freamat De
Explica Folosirea Virgulei În Enunțul: -Ce Ai, Nene Iorgule? Parca Ai Fi Suparat.
Scrie Un Text De 8-10 Rânduri,intitulat ,, La Circ" În Care Să Folosești Cât Mai Multe Substantive Comune Şi Substantive Proprii. Subliniază-le Diferit!
Substituiti # Cu Unul Dintre Semnele ,,+'' Sau ,,-'' Iar & Cu Un Numar,astfel Incit Propozitia Obtinuta Sa Fie Adevarata: a) (#24)+(#&)= -12 b) (#&)
Tradusa Din Romana In Franceza , Va Rog Mult A-ţi Alege O Carieră Însemnă A-ţi Clădi Viitorul Aşa Cum Iţi Doreşti.În Viitorul Meu, Cel Mai Mult, Îmi Doresc Să