RO Study
👤
Maria27dan
Maria27dan
11-06-2016
Biologie
a fost răspuns
Ce fel de planta este tortelul?
Răspuns :
Alfas
Alfas
11-06-2016
Tortelul sau cuscuta este o planta parazita care se hraneste cu seva elaborata de catre plantele parazitate. Produce pagube si culturilor agricole...paraziteaza des lucerna.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Pot Intelege Matematica Mai Bine ? Am Incercat Sa Rescriu Exercitiile Din Clasa, Dar Este Deagaba Deoarece Nu Prea Inteleg Cum Preda Doamna Profesoara...Hel
Din Ce Este Alcatuita Sticla?
Care Sunt Intrbarile Atributului Pentru Fiecare Functie Sintactica?Dar La Complement?
Doi Frati,Alin Si Radu,au Colectionat Impreuna 135 De Dischete Cu Jocuri,Cate Dischete A Colectionat Fiecare,daca O Treime Din Nr. De Dischetelor Lui Radu Este
Un Compus Chimic Contine 40% Ca, 12% C, 48% O. DETERMINATI FORMULA ACESTUI COMPUS
Vreau Si Eu O Compunere In Care Sa Evidentiez Trasaturile Unui Coleg Sau Prieten Pasionat De Le Tura.
Un Compus Chimic Contine 40% Ca, 12% C, 48% O. DETERMINATI FORMULA ACESTUI COMPUS
Care Este Este Importanta Mirosului Si Gustului La Om? Mersi Mult Pentru Raspns.
Cat Ii Un Nr La Puterea -1?
Ajutor! Maine Am Test Si O Sa Ne Dea Problema Asta Si Nu Stiu Cum Se Rezolva !!! Cu Ce Viteza Atinge Solul O Piatra Lansata Pe Verticala In Jos Cu V0=2m/