RO Study
👤
Denisa1621
Denisa1621
11-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Calculati va rog mult. day coroana!!!
Răspuns :
IvanAlex1
IvanAlex1
11-06-2016
a)3
b)-36
c)-36
d)-80
e)-72
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Eram Copil. Mi-aduc Aminte, Culegeam odată Trandafiri Sălbatici. Aveau Atâţia Ghimpi, dar N-am Voit Să-i Rup. Credeam Că-s Muguri şi-au Să Înflorească. Te-am Î
Mijlocul Intern De Îmbogățire A Vocabularului A Cuvantul ,,paienjeniș" Din Versul ,,S-a Țesut Paienjeniș".
AJUTATI-MA VA ROG MULT ! DAU COROANA !!! AJUTOR! Look At The Languege Focus Box . Join The Two Parts Of The Sentences In Column A And B Using Who Or Which. Use
Afla Deampartitul Daca Impartitorul Este9 Catul 263 Și Restul 4
Știind Ca 5 Poxiuri Și 3 Cărți Costa 66 De Lei Iar 7 Pixuri Și 2 Cărți Costa 66 De Lei Aflați Câți Lei Costa Un Pix Și Câți Lei Costa O Carte?
EXPLICA SCRIEREA IN TEXT A CUVINTELOR: L-A STRIGAT ,I-A RASPUNS,BLANA DE NEA , ,....DIN TEXT UL IN POIANA LUI MOS DECEMBRIE ,DUPA MARTA COZMIN multumesc Mult
DAU COROANĂ !!!Subiectul Lecției ,,Camera Fantastică "de Nicolae Manolescu
Făceti-mi O Propozitie Cu ""razboi"" La 2 Sensuri
EXPLICA SCRIEREA IN TEXT A CUVINTELOR: L-A STRIGAT ,I-A RASPUNS,BLANA DE NEA , ,....DIN TEXT UL IN POIANA LUI MOS DECEMBRIE ,DUPA MARTA COZMIN multumesc Mult
Toamna Toate Animalele Strang Provizi Pentru Iarna.O Veverita A Adunat Pentru A Depasi Cu Bine Iarna 40 De Alune Pe Care Le Va Consuma Astfel;in Prima Luna Va C