RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-06-2016
Matematică
a fost răspuns
urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Căpşunica133
Căpşunica133
10-06-2016
x=3¹²:3¹⁰-3⁸:3⁶
x=3²-3²
x=0
y=3²·3⁴-(3²)⁴:3²+3⁰-0³
y=3⁶-3⁶+1-0
y=1
x+y=0+1=1
y-x=1-0=1
x la y=0
yˣ=1
x·y=0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Aflaţi Volumul Unui Cuboid Cu Dimensiunile: A) 3 Cm, 5 Cm, 8 Cm; B) 4 Cm, [tex]3 \times \frac{1}{4} Cm[/tex], 8 Cm.
Notează Trei Acțiuni Care Să Dovedească Faptul Că Fetița Îl Ținea Pe NU În Brațe.
Numărul Elevilor Din Această Clasa Care A Obținut Cel Puțin Media 7 Și Cel Mult Media 9 Este Egal Cu....
4. Formulați Câte Un Enunţ În Care Să Precizați Cum S-au Adaptat Animalele Ilustrate La Condițiile De Mediu Sau La Cele De Pericol.
Analizați Cuvintele : La Piciorul
Descoperă Regula Fiecadesrui Sir Si Vontinua Dand Inca Trei Exempke Alerg, Mananc, Tacscrie Pleacăau Plecat Ai Visat Va Mulțumesc
3 Scrie Cuvintele La Locul Potrivit În Tabel: Explică Excavator Claron Extrage Exclamă Saxofon Xilofon Examinează Xerox Exersează Cuvinte Care Exprimă Actiuni C
Formulează Enunturi Cu Cuvintele: Contribuție; Nicidecum; Oprit; Dormitor; A Se Adânci!
Diagonala Unui Pătrat Are Lungimea De 4 Cm ,perimetrul Pătratului Este Egal Cu..?
Analizează Substantivele “de La Un Medic” , “in Fotografia”, “scrisoarea” , “la Ore Ale Unui” ,”învățător” „Mi-am Iubit Părinții Și Le-am Fost Recunoscă- Tor Pe