RO Study
👤
Cutiepie28
Cutiepie28
10-06-2016
Franceza
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor la acest exercitiu.
Răspuns :
Spidie
Spidie
10-06-2016
a.+comme je suis heureuse!
b+sans blague!
c+bof, ça me laisse froid!
d+c'est possible!
e+quel inbécile!
f+ça alors!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună, Vreau Și Eu Repedeeee Dacă Se Poate Va Rog Sa Știu Obiectele Magice Din Basmul Hotul De Împărat De Petre Ispirescu Pe Care Le-a Dobândit El Și Personajele
Va Rog Ajutati Mă Dau Coroana!
Redactează Un Text Argumentativ De 100 De Cuvinte Crezi Că Internetul Este O Sursă Benefică De Informare
Să Se Determine Parametrii Reali A Şi B Astfel Încât Dreapta De Ecuație Y=x -1 Să Fie Tangentă La Graficul Funcției În Punctul M (1, 2).
Dragi Părinți, Pentru Că Se Apropie Vacanța, Am Discutat Cu câțiva Colegi Despre Ce Vor Face În Timpul Acesteia. Astfel, Am Aflat Că Unii Dintre Prietenii Mei V
3 Consultez Le Dictionnaire Et Identifiez Les Valeurs Du Mot Parallèle: adjectif, Nom Féminin, Nom Masculin. Mettez Ensuite Les Phrases En roumain. Le Gymnaste
. 260g Carbon Ard Într-o Cantitate De Oxigen, Rezultând 560g Oxid De Carbon. Să Se Calculeze Ndamentul Reacției. Dau Coroana!
Formeaza Propoziti In Limba Franceza Cu Cuvintele[ Couple, Clive Owen Espions Elle D Un Et Jouent ;; Vacances Romaines ,pas, Celle ,reemble .histoire. De A . Ne
Cum Predau Un Numar Natural La Copilul Cu Discalculie
Alcatuieste O Compunere In Care Sa Arati Ca Poezia ,,INCEPUT DE AN” De Nicolae Labis Este Descriere Artistică