RO Study
👤
Marina68
Marina68
10-06-2016
Matematică
a fost răspuns
punctul c...va rog.......
Răspuns :
Ionescumihai112
Ionescumihai112
11-06-2016
c) Presupunem ca matricea T este:
T = x y
z u
Pentru ca T ∉ G trebuie ca matricea T sa verifice relatia:
A · T ≠ T · A. Asta implica:
0 1 · x y ≠ x y · 0 1 ⇔
1 0 z u z u 1 0
z u ≠ y x
x y u z
Acum le dai variabilelor x, y, z si u ∈
R
ce valori doresti. De exemplu pentru
x = 1, y = 2, z = 3 si u = 4 se obtine matricea:
T = 1 2
3 4
si evident T ∉ G. Observi ca exista o infinitate de matrici T care sa
nu apartina submultimii G.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Mă Ajută Si Pe Mine?Întrebările De JosVa Rooggg Mult!
Urgent Dau Coroana 50 Puncte Si 5 Stele . Calculati Scriind Rezultatul Sub Forma De Fractie Ordinara Ireductibila . a .[tex]\frac{5}{19}[/tex] Plus [tex]\frac{
Hei Imi Trebuie La Muzica!Traduceti-mi Aceste Versuri(Sunt Din Cintecul Lui Ross Lynch)<br />Last Summer We Met.<br />We Started As Friends.<br /
Circle The Odd-Man Out.• Nurse, Doctor, Postman, Flower, Barber• Sunny, Quince, Windy, Cloudy, Warm• Bananas, Pears, Bowls, Nuts, Plums• Grapes, Summer, Winter,
Va Rog Sa Mă Ajutați1 Descompune Fiecare Dintre Numerele:a) 8 Și 27 În Produs De 3 Factori Egali;b) 16 Si 81 În Produs De 4 Factori Egali
De La Versetul "prin Aceasta Vor Cunoaște Toți Că Sunteți Ucenicii Mei Dacă Veți Avea Dragoste Unii Pentru Alții" Ioan (13:35) Scrie O Compunere De Maxim O Pagi
Despărțiti In Propoziții Fraza :"De Cand Il Cunosc, I- Ajutat Pe Toți Cei Aflati In Suferință", Menționând Predicatele Si Elementele De Legătură.
Va Rog Ajutați-mă Dau Coroana Repede Va Rog Dacă Puteți Sa Îmi Faceți Toate Ex Corecte Va Dau Coroana Și 20 De Puncte
Doua Rezistoare Avand Rezistente Egale Cu 60Ω Si 36Ω Sunt Legate In Paralel. Ce Cantitate De Caldura Este Degajata De Primul Conductor In Intervalul De Timp In
Am Nevoie Pentru Maine La Meditatie Va Rog