RO Study
👤
Sumu
Sumu
09-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Partea cu radicali da arăți ca e număr natural!
Răspuns :
AlleAlecsandra
AlleAlecsandra
09-06-2016
p=5+2×√5×√2-√2×√5-2-√5×√2+10 (am desfăcut parantezele) p=5+2√10-√10-2-√10+10 p=5+2√10-2√10+8 p=5+8=13 apartine mulțimii numerelor naturale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza: 13 Dam + 170 Dm =...... M 9 Km +15 M = ....... Dm 63 Hm - 1300cm =...... M 18 Dm - 5 Cm = ...... Mm
5. Fill In The Blanks With The Future Simple, Broa Be Going To Or The Present Continuous Forms Of The Verbs In Brackets: 1. Now That I Have Money, I .......(hel
Radu Are 50 De Lei, Iar Loana Are 100 De Lei. Ce Rest Primeşte Fiecare După Ce Îşi Cumpără Carte • Scrie Două Moduri În Care Fiecare Copil Poate Primi Restul .c
Irina A Construit Un Triunghi Dintr-o Bucată De Sârmă De 66 Cm. Cât Măsoară Fiecare Latură A Triunghiului Știind Că Lungimile Acestora Sunt Reprezentate De Nume
Radu Are 50 De Lei, Iar Loana Are 100 De Lei. Ce Rest Primeşte Fiecare După Ce Îşi Cumpără Carte • Scrie Două Moduri În Care Fiecare Copil Poate Primi Restul .c
.3. Rezultatele Obţinute De Un Grup De Elevi La O Evaluare Sunt Redate În Diagrama Alăturată. A) Realizați Tabelul De Frecvențe ,,Nota La Evaluare", Folosind Da
Am Nevoie De Răspunsuri Repede!!!
Borator? rămân 4 Microscoape Libere. 23*** La O Fermă S-au Plantat Pruni, Meri Şi Caişi, Astfel Încât 0,1(6) Din Numărul pomilor Sunt Pruni, Iar 0,(3) Din Rest
DAU 20 PUNCTE!cum Se Scrie In Rusă:Tu Faci De Mâncare Iar Eu Mă Plimb Pe Afară Cu Prietenii Mei De La Școală!
Borator? rămân 4 Microscoape Libere. 23*** La O Fermă S-au Plantat Pruni, Meri Şi Caişi, Astfel Încât 0,1(6) Din Numărul pomilor Sunt Pruni, Iar 0,(3) Din Rest