RO Study
👤
Robertel11
Robertel11
09-06-2016
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna exuberanta
Răspuns :
Anafriciumaria
Anafriciumaria
09-06-2016
Exuberant - Care isi manifesta sentimentele prin numeroase demonstratii exterioare ; expansiv .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-o Clasă Sunt Maxim 30 De Elevi, Fiecare Elev Fiind Identificat Prin Nume Şi Prenume.Elevul Poate Primi Maxim 5 Note La O Disciplină, Pe Semestru, Şi O Notă
4. Desenează B) O Semidreaptă ;c)o Linie Curbă Închisă, Apoi O Linie Curbă Deschisă Vă Rog Am Mare Nevoie
Desenează Un Triunghi EFG: a)dreptunghic Isoscel,cu Baza EF; b)obtuzunghic Isoscel,cu Baza EG. Vă Rogggg Ajutați-mă Dau Coroana,și 5 Stele!!!
Un Fir Elastic Se Alungeste Cu X=2cm Sub Actiunea Unei Forte De Intindere De 1N. Care Este Energia Elastica Inmagazinata In Fir? AM NEVOIE PANA LA ORA 6 MERSI &
Cine Poate Să-mi Traducă Partea Această A Textului Nu Am De Unde A Luat Traducerea. Dau Coroana Și Mă Abonez
Dau Coroana!!! Va Rog,e Urgent!!!!
Află Valoarea Numărului Necunoscut
Alcătuiește Enunturi În Care Să Folosesti:a) Verbul A Conduce, La Persoana I, Numărul Singular, Timp Prezent;b) Verbul A Merge, La Persoana A II-a, Numărul Plur
Fill The Gaps With The Comparative Or Superlative Form Of The Adjectives In Brackets.
Dacă A/b=7 Și B/c=5 Atunci A/c =. . . .