RO Study
👤
MyrceaSylvy
MyrceaSylvy
09-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Ex.3
Va rog.Dau coroana.
Răspuns :
Mariuca34
Mariuca34
09-06-2016
Caietele elevului sunt ingrijite-
Andrei este un copil politicos
Trei copii din clasa au castigat concursul
I- am dăruit mamei flori
Pe el l - am cunoscut în excursie
La ședința s- a vorbit despre dumneavoastră
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Demonstrati Ca Pentru Orice n numar Natural b=2 La Puterea N+3 La Puterea N+1+5 La Puterea n+2+7 La Puterea N Plus 3 Nu Este Patrat Perfect
Analizati Morfosintactic Substantivele In Cazul Genitiv Din Textele:,, E Cocostarcul Tainic In Lume Calator,Al Primaverii Dulce , Iubit Prevestitor ''( Vasile A
Cate Grade Are In Total Un Triunghi Dreptunghic?
Produsul A 3 Nr Consecutive Este Cu 48 Mai Mare Decat Produsul Primelor 2. Det. Cele 3 Nr. Naturale.
Cate Grade Are In Total Un Triunghi Dreptunghic?
Aflat In Circuitul Unui Generator E1=20V Si R1=1 Ohm Un Consumator Este Parcurs De Un Curent Cu Aceeasi Intensitate Ca Si Atunci Cand Afla In Circuitul Altui Ge
Cine Poate Sa Imi Zica Si Mie Cum Raspund La Intrebari? Astazi Mi-am Facut Cont Si Nu Inteleg Cun Sa Raspund.
Analizati Morfosintactic Substantivele In Cazul Genitiv Din Textele:,, E Cocostarcul Tainic In Lume Calator,Al Primaverii Dulce , Iubit Prevestitor ''( Vasile A
Remorcarea Unui Automobil Trebuie Facuta Prin Bare Rigide Si Nu Prin Cabluri Flexibile.Explica De Ce.
Alcatuiti Cate Un Enunt In Care Adjectivele Violet Si Dulce Sa Nu Aiba Valoare De Epitet...Multumesc Anticipat