RO Study
👤
Mic3
Mic3
09-06-2016
Matematică
a fost răspuns
c) câţi elevi au mers la observator şi la muzeu?
Răspuns :
Miha151
Miha151
09-06-2016
29+16 = 45 sper ca te-am ajutat
Answer Link
AdamBogdan
AdamBogdan
09-06-2016
raspunsul corect este b)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Am Uitat Cum Se Face Daca A+2b=25 Si 2a+b=20 Atunci A Si B Sunt:
Noteaza In Tabel Si Exprima-ti Parerea Despre Mesajul Transmis De Strofa Urmatoare,incepand Cu Oricare Sintre Structurile:M-a Impresionat...Mi-am Amintit De....
Esti Pasionat De Munca Lui Aurel Vlaicu Si Vrei Sa-i Continui Activitatea , Cum Crezi Ca Va Arata "Avionul Viitorului"? Descrie-l In Cateva Randuri!
Să Se Calculeze Lungimea Laturii BC A Triunghiului Ascuţitunghic ABC Ştiind Că AB = 6 , AC =10 Şi Că Aria Triunghiului ABC Este Egală Cu 15 Radical Din 3 .
Un Magazin Face O Reducere De 10 % La Produsele Electrocasnice , Astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080 Lei . Care A Fost Reducerea ??
Cate Numere De Forma Abcd Au Propretatea:____ ____abcd = Dcba
Explica Folosire Cratimei In Exemplul : L-a Mostenit
Ce Concentratie Procentuala Are O Solutie Saturata (c.n) Obtinuta Prin Dizolvarea Acetilenei In Apa? Raspuns : 0,11. Cum Ajung La Acest Raspuns?
Analizati Subiectele Din Uratoarele Propozitii:Duminicile Sunt Sarbatori.Duminica barbatii ,femeile Si Copii Merg La Biserica.Cositul se Practica La Munte.A C
Un Romb Cu Perimetrul Egal Cu 20 Cm Si O Diagonala Cu Lungimea Egala Cu 6 Cm. Cu Cat Este Egala Aria ??