RO Study
👤
Deliana2005
Deliana2005
09-06-2016
Limba română
a fost răspuns
un text cu semne de punctuație
Răspuns :
Marinizabela42
Marinizabela42
09-06-2016
,,TIMPUL CURSE,USA SE UMPLU,DEVENI ZID DE CUIE.N_AVEA UNDE PUNE DEGETUL SI FIUL OMULUI SE INFURIE,VORBIND CATRE TATAL SAU -NICAIERI CA LA NOI.DE CE AI BATUT CUIE IN USA? -TU LE-AI BATUT!ZISE TATAL. -EU?,,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Sa Ghicesc Cuvantul Urmator A_ _ _ _ _ _ A C_ _ _ _ _ _ _ Ă.E Un Cuvant Din Lectia De La Geografie.Va Rog Ajutati-ma!
Intrebarea Cum Va Trece Clasa Si-a Pus-o .... Este Predicative Sau Atributiva ... Va Rogg Mult
De Unde Izvoraste Dunarea?Va Rog Ajutati-ma!!Am Uitat De Unde Izvoraste!!Primul Care Raspunde Primeste Coroana!
Rupta Dintr-o Ecuatie ..... 3X² + 8X + 5
Maine Am Examen La Romana I Am Nevoie De Trasaturile Si Speciile Genului Epic,liric Si Dramatic Cine Ma Ajuta Va Fi Recompensat. (P.S Am Nevoie De Raspunsuri In
Care Ma Poate Ajuta Sa Imi Spuna Cum Sa Recunosc Conjunctiile, Prepozitiile Si Locutiunile. Si Cum Sa Le Disting.
[tex] \int\limits^b_a {(1+ \sqrt{x} )^5} \, Dx [/tex] A=[tex] \frac{1}{4} [/tex] B=1 Sa Se Calculeze Folosind A Doua Metoda De Variabila
Ce Rol Are Cratima N-auzi? Inlocuieste O Litera? Sau Leaga Cuvinte Fara Sa Lese Vreo Pauza?
Masa Unui Metru Cub De Apa Este: a) 1 Kg b) 1 T c) 100 Kg d) 1 000 Kg
Un Antonim Pentru "sa Umblu"