RO Study
👤
Ina300
Ina300
09-06-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog rezolvati acest calcul
Răspuns :
Raluk81
Raluk81
09-06-2016
Sper ca am vazut bine poza!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numerele Naturale Abc ,stiind Ca ;a) Cba+ca+cb=495b) Abc+bc+c=655c) Daca Abcd +bcd+cd+d=2744, Atnci Abcd={..............
Daca A*b=294 Si (a,b)=7,atunci Determinati Numerele Naturale A Si B.
A.Daca A, B, C Sunt Trei Puncte Distincte Coliniare In Aceasta Ordine Si AB=12cm, AC=30cm, Atunci BC= ?b.Daca M Este Mijlocul Segmentului BC, Atunci AM=?c.Daca
Media Geometica A Numarelor A=(2-√3)² Si B =( 2+√3)²
Te Numesti Alin / Alina Mihaila Si Locuesti In Comuna Tacani, Situata Intr-o Zona De Munte.Redacteaza O Scrisoare , De 10-12 Randuri, In Care Sa Descri Frumuset
Adrian Cumpara Un Joc Cu 250 De Lei Si Plateste Cu 9 Bancnote De 5,1o Si 100 De Lei.Cate Bancnote Din Fiecare Fel Folosit La Plata Jocului Adrian?
Ghicitoare..Uneste CuvinteleApoi Taie LitereleA Si T Alaturate,Ce In Ordine Stau Legate,Pe-o Fetita O Cheama TantaCuvantul Format Este........
Sa Se Afle Numarul Natural A Stiind Ca Impartind Numerele 141, 238, Si Respectiv 345 La A , Se Obtin Resturile 17, 7, 4
Trei Prieteni Citesc Trei Carti Identice De Ghicitori.Unul Dintre Ei A Terminat De Citit Cartea In Acelasi Timp In Care Al Doilea A Citit Jumatatea Din Cartea L
Imi Dasi Trei Basme Romanesti Care Sa Aiba Ca Tema Prinsipala Trasaturi Morale Ale Persoanei Si Exemplifica Trasaturi Intalnite.