RO Study
👤
Seba20
Seba20
09-06-2016
Geografie
a fost răspuns
Ce este astă va rog spuneti
Răspuns :
Ramona19852007
Ramona19852007
09-06-2016
azbest ......................................................................
Answer Link
Darksweet89
Darksweet89
09-06-2016
................Este țiglă...............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Medicamentele Bunicului Sunt De 5 Ori Mai Scumpe Decat Medicamentele Bunicii.Aflati Cat Costa Medicamentele Fiecaruia,stiind Ca Daca Bunicul Ar Da Cu 24 De Lei
La O Librarie S-au Adus 232 De Cutii A Cate 3 Stilouri . Se Vand 100 De Cutii . Cate Stilouri Au Ramas In Magazin? Rezolva Problema In Doua Moduri . Ma Ajuta S
Daca De Un Leu Poti Lua 5 Covrigi,cat Vor Costa 3 Siruri De Cate 100 Covrigi Si Ce Rest Se Primeste De La 100 De Lei?
Trebuie Sa Scriu Corect Numele Personalitatilor Stiind Ca Pronuntia Acestora Este Urmatoarea: Mihail Cogãlniceanu,Alecu Ruso,Bogdan Petriceicu Hașdeau,Gelu Naum
Ajutatima Sa Fac Un Text In Engleza Despre Urs Trebuie Sa Fie Culuarea Lui Habitatul,dimensiunea Si Ce Maninca Va Rog Mult Ajutatima
Cum Sa Conjuga In Germana Verbele A Fii, A Invata , a Locui Si Va Rog Sa Evidentiati. si Sa-mi Spuneti Terminatile + In Germana Totul Daca Se Poate Mai Put
Alcatueste cuvinte Compuse Cu Substantivul Floare.ce Numesc Ele.ce Legatura Exista Intre Sensul Cuvintului Floare Si Celalte Substantive
Impresiile Mele Despre Nuvela ,,La Hanul Lui Manjoala " Repede Va Rog!!!!!! Dau 14 Puncte
Cum Se Egaleaza O Ecuatie Chimic ? Dati 3 Exemple Si Egalati-le !
Se Considera Numarul Natural N = Ab + Ba - ( A+b ) . Aratati Ca n este Divizibil Cu 10 .Va Rog Sa-mi Explicati Logica Rezolvarii Acestui Exercitiu , Pentru A