RO Study
👤
MihaiCStan
MihaiCStan
09-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul 5, va rog din suflet
Răspuns :
Tara123
Tara123
09-06-2016
Ori bucuria,ori tristetea nu mai avea...
Ori Alexandru,ori Raluca ....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Seră Se Foloseşte O Instalaţie De Irigat Prin Picurare. Rezervorul Acesteia Conţine 5000 De Litri De Apă. Ştiind Că Într-o Oră Din Rezervor Curg 200 De L
Inaltimea Unei Piramide Triunghiulare Regulate cu Muchia Bazei de [tex] 3\sqrt{3} [/tex] Cm Si Muchia Laterala De 5 Cm Este Egala Cu ... Cm.
Buna!!Imi Puteti Recomanda Niste Compuneri Despre "fulgul De Nea Si Briza De Vant Te Invita La Sanius" :3
Pretul Un Telefon S-a Ieftinit Cu 10% Din Cel Initial,dupa Prima Ieftinire S-a Mai Ieftinit Cu Inca 10% Dupa Cele 2 Ieftiniri Pretul Telefonului E De 81 Lei .ca
Arătaţi Că Numărul A(n) = N⁴ + 2n³ - N² + 2n Se Divide Cu 8 Oricare Ar Fi Numărul Natural N
Vreau Si Eu Rezumatul La "generala Cei Mai Naspa Ani Din Viata Mea"
Ajutor !! Stabiliti Valoarea De Adevar A Propozitiilor : A) √ 1999 + 1999² + 2000 ∈ Q B)
Impartind Un Numar Natural La Un Numaar Impar Scris Cu O Crifa Se Obtine Catul 32 Si Restrul 6. Afla Deimpartitul
Stabileste Un Corp De Referinta Fata De Care Stiloul , In Timp Ce Se Scrie Cu El , Sa Fie In Repaus ?
Un Automobil A Plecat La Ora 10:30 De La Kilometrul 15 , A Stationat 20 De Minute La Kilometrul 30 Si A Ajuns La Kilometrul 60 La Ora 11:25 . Care Este Distanta