RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Scrieti definitia baladei populare
Răspuns :
Adrianacatalina
Adrianacatalina
09-06-2016
Balada populară:prezintă trasaturilewunei creații folclorice:autor anonim caracter oral,sincretic si tradițional.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adaugati Urmatoarele Subiecte Multiple Predicate Nominale Cu Nume Predicativ Exprimate Printr-un Singur Adjectiv. - Toporasii Si Berbeneii - Cocorii Si Rand
O Placuta De Fier Cu Masa De 7,5 G Este Introdusa In 200g De Solutie De CuSO4 40%. Determinati:a.cu Cat Scade Concentratia Solutiei De CuSO4, Daca Dupa Un Anumi
Intr-unul Dintre Laboratoarele De Informatica Ale Scolii Exista 4 Calculatoare Mai Putin Decat Numarul De Elevi Ai Unei Grupe Care Fac Informatica .Daca La Fiec
Hei! Imi Dati Si Mie Exemple De Corpuri Luminate?
Imi Puteti Face Si Mie O Povestire A Snoavei boierul Si Pacala ?
1.Construiti Propozitii In Care Substantivul Ploaie Precedat De Prepozitia De Sa Aiba Functiile De Atribut Substantival,nume Predicativ,complement Indirect,comp
Hei! Am Uitat Cum Aflai Aria Paralelogramului...ma Puteti Ajuta ?
Functia Sintactica Si Cazul Substantivelor subliniate : La Capatul aventurii, pe Baieti Nu-i Asteapta Neaparat Cate O printesa.
Ce Insusiri Sunt Preamarite De Psalmist In Psalmul 145
Imi Puteti Alcatuii Enunturi cu cuvintele :apropiere-apropriere, carbonier -carbonifer, emigratie - Imigratie , Eminent-iminent , (A) Enerva - (a) Ine