RO Study
👤
Liz4
Liz4
09-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Se considera multimea {x €N| -12:x}
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-06-2016
[tex]xeN={0,1,2,3,4,...} \\ (xeN|12:x)=\ \textgreater \ D _{12} =(1,2,3,4,6,12)=\ \textgreater \ x=(1,2,3,4,6,12)[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor!! a+b=59 a:(bx3)=2 R 17 r=rest
Intro Livada De Mere Sau Strâns In Prima Zi 38.5 Kg Mere A Doua Zi Cu 103 Kg Mere Mai Mult Si In A Treia Zi Cu 5.3 Kg Mere Mai Putin Decat In A Doua Zi ????????
Tradu In Engleza Te Rog Urgent cumparati Acest Hanorac Deoarece Te Va Face Sa Arati Cool Nu Se Uzeaza Este De De Calitate Si Este Mult Mai Ieftin Decat Celelal
Un Excursionist Are De Mers 60 Km In 4 Zile.In Prima Zi Merge 20% Din Tot Drumul,a Doua Zi Merge 30% Din Rest,in A Treia Zi 10% Din Noul Rest ,iar In A Patra Zi
Am Nevoie De Un Referat Despre Alimentul Meu Preferat Acesta Fiind Mărul! Puteți Lua De Oriunde! Dau Coroană! Mulțumesc!
Radu A Citit In Prima Saptamana 3 Supra 10 Dintro Carte De Aventuri Cu 2supa 10 Mai Mult In A Doua Saptamana Si 2supra10 In A Treia Saptamana Ce Parte Din
Pt 4 Acadele Si 3 Ciocolati, Mama A Platit 20 Lei.In Alta Zia Cumparat4 Acadeles Si 5 Ciocalate Si A Platit 28 Lei. Cat Costa O Acadea? Dar O Ciocolata
Construiti Propoziti In Care In Urmatoarele Verbe Sa Fie Determinate Dr Un Complement Indirect Exprimat Prin Substantiv Precedat De Prepozitiile : A Apela , A B
Va Roooggg Ex.9 P.V. P. N.
Mă Gândesc La Un Număr Il Înmulțesc Cu 3 Scad 11 Și Dublez Diferența Obținând 26 La Ce Nr Mam Gândit