Răspuns :
Mama mea dragă, Tocmai am recitit scrisoarea ta ieri, atât de plină de tandrețe. Draga mama mea, așa cum mi-ar fi cu tine! Dacă ai ști cum în fiecare zi învăț un pic mai mult te iubesc. [...] Cum aș putea face să nu plângi uneori? Când mă gândesc că sunt atât de nefericit. Am făcut te îndoiești de dragostea mea. Cu toate acestea, dacă ai făcut, mamă. esti există mai bine în viața mea. in seara asta imi e dor de casa ca unui copil! Că nu ai mers pe jos și vorbesc și am putea fi împreună, și eu nu iau dragostea ta și eu nu sunt mai mult sprijin pentru tine. Este adevărat că eu sunt trist să plâng în seara asta. Este adevărat că tu ești singura consolare când ești trist. Când am fost un copil m-am întors cu ghiozdan meu mai mare pe spate, hohote au fost pedepsiți, vă aduceți aminte la Le Mans - și doar prin sarut te-am uitat. Ai fost un sprijin atotputernic împotriva autorităților de supraveghere și prefecți părinților. Ne-am simțit în siguranță în casa ta, nu era nimic de tine, a fost bine. Ei bine, acum e același lucru, esti refugiul, tu ești cel care știe totul, care uita totul și place sau nu, se simte un băiețel este. [...] Te sărut tandru. Buna fiul tău mare, Antoine.