RO Study
👤
Andrei224
Andrei224
08-06-2016
Limba română
a fost răspuns
un articol despre scoala mea
Răspuns :
Cristinaionescu2
Cristinaionescu2
08-06-2016
Școala mea este foarte frumoasa.Are multe Classe,este luminoasa si toți elevii sunt silitori si ascultători Îmi place foarte mult holul școlii,care este amenajat pana la cel mai mic detaliu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza Volumul Oxidului De Carbon (c.n.) Care Poate Fi Obtinut Din Marmura Cu Masa De 1 G.
Ana Și Mircea Au Primit Câte O Notă Astăzi La Matematică Afișează Care Din Ei A Primit Cea Mai Mare Notă Sau Dacă Au Primit Amândoi Aceeași Notă, Rezolvarea Inf
Media Aritmetică A Cinci Numere Consecutive Este 10,2.Aflați Numerele.
Am Nevoie Urgent Va Rog
Sa Se Calculeze Derivatele Funcției , Scriind Si Formulele Utilizate : F: IR -> IR , F( X ) = 5e La 2x La A Doua - 7
Dau Coroana Va Rog Ajutatima!Help Daca Se Poate Rezolvate In Limba Engleza .Va Rog Mult
Va Rooog E Super Urgent Vreau Si Eu Curiozitati Despre Mexico City Dau Coroana
Determinați Numarul Natural K, Pentru Care Distanța Dintre Punctele A(1,k) Și B(k+1,-1)este Egală Cu 5.E Urgent!!!!
Help Me Completati O Lista De Proprietati Chimice Si Fizice Care Pun In Pericol Fiintele Si Mediul Inconjurator, Pentru Ciclohexan, Dioxina,cianuri,azotat De A
Vă Rog Să Mă Ajutați![tex]xoy = Xy + 2x + 2y + 2 [/tex][tex]2020o( - 2) = - 2[/tex]Aici Trebuie Să Dea -2.