RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-06-2016
Engleza
a fost răspuns
ex 7 vă rog mult vă rog
Răspuns :
Arianapetru03
Arianapetru03
08-06-2016
pai trebuie sa alegi dintre lucrurile care ti le da acolo de exemplu do you live in a village or a town si tu zici: I live in a town.
Answer Link
Cascarache
Cascarache
08-06-2016
1.I live in a town.
2.It's a big place.
3.The streets are clean.
4.The shops are expensive.
5.The buildings are old.
6.It's a safe place to live in.
SPER CA TE-AM AJUTAT!Nu locuiesc in Bucuresti si nu prea stiu foarte multe lucruri despre el
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Soluţia De Apă Oxigenată De Concentrație Procentuală Masică 30% Se Numeşte Perhidrol. Un Farmacist trebuie Să Prepare Din Perhidrol O Soluție De Apă Oxigenat
Se Considera Figura De Mai Sus In Care Avem Unghiuri In Jurul Unui Punct Astfel Incat MOP=118°,MON,POQ Unghiuri Drepte Iar MOR=3×QOR Atunci:POQ=?MOR=?
Problema 6 Va Rog. Se Poate Si Cu Rezolvare Pentru Ca Nu Vreau Doar Raspunsul. Vreau Si Sa Vad Cum Ati Ajuns La Rezultat. Multumesc Anticipat! (Clasa A 5-a)
A) Sa Se Completeze Cu Hidrogen Catenele Respectiveb) Tipul Cateneic) Numarul De Covalente Sigma Si Numarul De Covalente Pi Dintr-o Moleculad) Numarul De Electr
Desenați Un Adăpost Din Epoca Climitivă
Am Nevoie Urgent Pentru Maine Va Rogg Frumoss
29. În Enunțul: Nu Da ""vrabia"" Din Mană ""pe Cioara"" De Pe Gard., Cuvintele În Ghilimele Sunt: A) Complement Direct, Complement Indirect B) Complement Direct
18. Se Consideră Mulțimea A={ X€ IR | -3< X < 4}.
Alcătuiți O Compunere Descriptivă Cu Titlul Toamna La Munte. Va Rog
Un Coleg Are Un Gest Nepoliticos Faţă De O Colegă. Exprimă Într-un Dialog, Sau Explicație, atitudinea Ta. PLS TEMA E PT LUNII DAU 30 DE PUNCTE