RO Study
👤
Samoil
Samoil
08-06-2016
Matematică
a fost răspuns
AJUTATI-MA VA ROG! DAU COROANA!
Răspuns :
Stoicadenny
Stoicadenny
08-06-2016
Nr elevilor care a obtinut nota 9 este egal cu 20
Answer Link
Csf2
Csf2
08-06-2016
numarul elevilor care au obtinut nota 9 este egal cu 20
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Examen Oral Au Fost Propuse 42 De Subiecte.Un Elev Stie Doar 28 Dintre Ele.Care Este Probabilitatea Ca Pe Bilet Sa Fie Un Subiect Pe Care Nu-l Stie?
Hey !!! Cine Poate Sa Imi Spuna Si Mie Propozitii In Care Cuvinteele Un Si O Sa Fie Adjective Proniminale Nehotarate Si Apoi Numerale Cardinale ... Daca Doresti
Buna! Vreau Si Eu O Compunere Refelexiva Despre Un Accident Rutier In Care Un Copil A Fost Ranit!Va Rog Frumos!
Exprima-ti Parerea, Intr-un Text De 2-3 Randuri, Despre Pretentia Lui Manea Cuprinsa In Versurile: Ia Sa-mi Dai Tu Mie Seama,/ Ia Sa-mi Dai Pe Murgul Vama.
In Propozitia : Din Formele De Aseara Nu A Ramas Intreaga Nici Una. Verbul A Ramane Ce Valoare Are Copulativa Sau Predicativa?
Am Nevoie De Un Cvintet Despre Ochi Si Unul Despre Limba.Imi puteti Realiza Cele Doua Cvintete?(1 Vers:un Subst. 2 Vers:doua Adj. 3vers:trei Vb La Gerunziu 4v
Salut ! Am Si Eu Nevoie De O Compunere De 10-15 Randuri In Engleza , In Care Sa Zis Ca Merg Undeva In Vizita , Cum Sunt Oamenii Acolo , Cum Estevremea , Cu Cine
Intro Rezervatie Naturala Sunt 532 De Animale Adulte Si Cu216 Mai Putini Pui.formuleaza Intrebari Astfel Incat Problema Sa Se Rezolve prin A O Scade
Alcatuiti Trei Propozitii Care Sa Aiba Fiecare Subiectul Exprimat Printr-unul Din Pronumelerelative : Care, Cine, Ce.
La Aniversarea Zilei De Nastere A Lui Cristian S-au Consumat 10/12 din Tortul De Ciocolata. aflati;a)ce Parte Din Tort Au Primit Copiii,stiind Ca Adultii Au