RO Study
👤
CosminGamingRo
CosminGamingRo
08-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă O Solicitare
Răspuns :
Felicitari1
Felicitari1
08-06-2016
o solicitare inseamna atunci când a nevoie de ceva ( o dorinta)
Answer Link
Brasovadi
Brasovadi
08-06-2016
Solicitare→cerere stăruitoare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati?determinati Numerele De Forma Ab23(cu Bara Deasupra) Divizibile Cu 9.
4. Se Consideră Funcţia f : R-> R , F (x)= 2x+4. 5p A) Arătaţi Că F (-2) + F(2) = -8 b) Determinaţi Aria Triunghiului OAB, Unde O Este Originea Sistemului De
Deci ..Determinati Numerele Reale A Si B , A > B , Stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu 10 , Iar Diferenta Lor Este Egala Cu 2.Spuneti-mi Cum Ati Rezolvat .. Va
In Cazul Substantivelor Motionale Sau A Celor Epicene,ce Gen Se Noteaza ? Masculin/feminin/neutru In Functie De Context,sau Substantiv Epicen/motional ?
Într-o Clasă Sunt 27 De Elevi. Numărul Băieţilor Din Clasă Reprezintă 80% Din Numărul Fetelor Din Clasă. Determinaţi Numărul Băieţilor Din Acea Clasă
Buna Cin Ma Pote Lamuri Cum Se Face Ceva De Genu :Andreişi Cristina I-au Cumpărat Împreună un Cadou Fratelui Lor. Andrei A Contribuit Cu 60% Dinpreţul Cadoului,
In Laboratorul De Biologie , Daca Se Aseaza Cate 2 Elevi La Un Microsop , Atunci La Ultimul Microscop Ramane Un Singur Elev . Daca Sse Aseaza Cate Trei Elevi La
Daca Mi Se Zice Ca Trebuie Sa Arat Ca O Arie E Mai Mica Ca Nu Stiu Cat.Si Imi Zice In Parenteza Radical Din 3 E Cuprins Intre 1,73 Si 1,74,eu Inmultesc Cu 1,74
Se Dau Functiile F,g Definite Pe R Cu Valori In R Si F(x)=-3x+4 Si G(x)=x/3+1.Aflati Coordonatele Punctului De Intersectie A Reprezentarilor Grrafice Ale Celor
În Figura 1 Este Reprezentat Un Cub ABCDA B C D' ' ' '. Dacă Aria Totală A Cubului Este Egală Cu 600 Cm2 , Atunci Muchia Cubului Este De ... Cm.