RO Study
👤
Soris
Soris
08-06-2016
Limba română
a fost răspuns
scrie un text de cinci enunțuri despre bunica
Răspuns :
Constantindinu9
Constantindinu9
08-06-2016
Bunica mea este foarte intelegatoare si buna cu mine . Ea ma ajuta mereu cand am nevoie.Si imi face prajituri. Bunica mea imi spune povesti frumoase . Ea imi croseteaza haine , iarna cand este frig.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Figura De Mai Jos Reprezintă O Piramidă Patrulateră Regulată, Cu Fețele Laterale Triunghiuri Echi-laterale. Notăm Cu M, N, P Şi Q Centrele De Greutate Ale Tri
Argumentati Printr-un Fapt Istoric Relevant Afirmatia Conform Careia Spatiul Intracarpatic Sufera Modificari Politice In Secolele X-XI (minim 50 Cuvinte). VA RO
7¹•7²•7³•......•7¹⁰⁰ Cum Se Calculează
6 Complete The Text With Am, Is, Are, Am Not, Isn't Or Aren't. Hello! I... Ruby. I ... The Only Child Because I Have A Brother, Daniel. We Go To The Same School
Limbile Romanice Poporul Francez Limbile Romanice Poporul Român Limbile Romanice Poporul Italian Limbile Romanice Poporul Spaniol Limbile Romanice Poporul Portu
Urgentttt Plssssssssss 15 Puncte Va Dsu
Ajutati Ma La Ex 6!!! Imi Trebuie Pt Luni
Care Este Diferența Dintre O Pătură Și O Pelerina? Vă Rog Cineva! Dau Coroana Că Am Temă La Studii Sociale
3. Formulează, Pe Spațiile Punctate De Mai Jos, Un Punct De Vedere Referitor La Formarea Lunii. Repede Dau Coroana!! Doar 2 Sau 4 Rânduri!!
Exercitiul 2 Va Rog Urgent