👤
a fost răspuns

compunere cu va veni vacanta

Răspuns :

Va veni vacanta
Vacanta .... Cat de mult astepta copii vacanta . Sa nu va ganditi ca doar copii asteapta vacanta , parinti sunt cei mai fericiti cand isi vad copii distrandu -se si facand ce isi doresc ei . Ea este cel mai mare fericire a unui copil .
In vacanta te poti plimba la munte ,la mare ,te duci i tabere sau te poti distra si acasa cu prieteni tai.
Vacantele sunt de mai multe ori pe anul scolar : vacanta de iarna , vacanta de primavara si vacanta de vara . Vacanta de vara este cea mai lunga si cea mai calduroasa .... . Vacanta este un vis devenit la realitate . si eu astept vacanta ...

scz daca am scris ceva gresit m-am grabit ...
sper ca te-a ajutat
Va veni vacanța.
Mai este puțin și vine vacanța mult așteptată de fiecare copil.Abia aștept să realizez fiecare lucru pe care mi l-am propus.Voi petrece fiecare zi de parcă ar fi ultima și nu mă voi gândi la nimic înafara distracţiei.Mă voi bucura de fiecare moment alături de prieteni și familie.Va trece și vacanta asta precum celelalte,timpul trece atât de repede iar noi nu ne bucurăm îndeajuns de mult de lucrurile ce ne înconjoară. Vacanța asta sper să fie de neuitat.

sper să fie bună.