RO Study
👤
Laril
Laril
08-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Modulul pentru x=3+4i/4-3i.
Multumesc anticipat!
Răspuns :
Electron1960
Electron1960
08-06-2016
Notezi cu z numarul dat. Mai intai trebuie sa obtii la numitor un numar real.Pt aceasta vei amplifica fractia cu conjugatul numitorului 4+3i, vei obtine
(3+4i)*(4+3i)/(16+9)=(24+25i)/25=24/25+i
l z l=√(24/25)²+1²=√(24²+625)/25²
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-ocutie Sunt 145 De Baloane Rosii,albastre Si Galbene . Baloane Rosii Sunt Cu 9 Mai Multe Decat Baloane Albastre Si Galbene,iar Numarul Baloanelor Albastre
Ce Este Complement De Fel ??
Am Nevoie De Ajutor Urgent!Figura 2 Reprezinta Schita Unui Teren Agricol.ABCD Este Un Dreptunchi Iar AEFG Un Patrat( E∈AB,G∈AD)in Care AE=2/3·AB=1/2·BC.Aratati
Scrieti O Compunere Pe Engleza Cu Titlul I Had My Own Planet ( 200 De Cuvinte) Si Sa Aiba Paragrafe. Orice Sugestie E Folositoare Sau Chiar Sa Ma Ajutati Sa Fac
Am Niste Probleme La Tema Pe Care Nu Pot Sa Le Fac: 1.Diferenta A Doua Numere Naturale Este De 3 Ori Mai Mare Decat Numarul Mai Mic.Impartind Unul Din Numere La
Un Text In Care Sa Folosesti Cuvintele Impreuna,plimbare,campul,umbra,imprejur. Multumesc
Care Sunt Obiectele Magice Din Basmul Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur Inafara De Merele De Aur?
A) Raportul Dintre Doua Numere Rationale Este 5 Supra 3. Determinati Cele Doua Numere Stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu 64.b)Determinati Doua Numere Rationale S
Hey! Am Si Eu Nevoie De Traducerea (fara Google Translate) Urmatorului Text: Un Mot Avant De Quitter Paris, Ma Chérie. Quand Tu Le Liras, Je Serai Loin. C'est U
A Fost Odata o Fetita Zglobie Si Dragalasa Pe Care O Iubea Oricine De Cum O Vedea.cu O Linie Adjectivele Si Cu Doua Substantivelegainusa Mea Balaie ,cocosel Cu