RO Study
👤
Ostrov
Ostrov
08-06-2016
Matematică
a fost răspuns
7la puterea 2x=49 ??
Răspuns :
Uzench
Uzench
08-06-2016
trebuie sa inlocuiesti x cu ceva. nu?
pai 7x7=49 deci x=1
Answer Link
Аноним
Аноним
08-06-2016
[tex]\it 7^{2x} = 49 \Longrightarrow 7^{2x} = 7^2 \Longrightarrow 2x = 2 \Longrightarrow x=1.[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Toate Fracțiile Echiunitare Care Au Numitorul Mai Mic Decât 7
De Cate Ori Ar Trebui Sa Fie Mai Mare Lungimea Unui Dreptunghi Decat Latimea Lui Petru Ca Perimetrul Dreptunghiului Sa Fie De 2 Ori Mai Mare Decat Perimetrul Un
4x-8÷-2 Nu Inteleg!!!
Știe Cineva Din Ce Carte Vine Acest Pasaj" Nu Înțeleg Nimic Din Ce-mi Spui. Ea Părea Descumpănită. I-am Repetat Înghițindu-mi Suspinele- Nu Înțeleg Nimic Dolly.
Citește Textul. Casa Părintească Tot Ce-i Viu Îşi Caută Cuib. Casa Omului E O Prelungire A Binelui Pe Pământ. Adapostiti Ea, Nu Ne Intoarcem Oare La Mama Şi Ta
Vă Rog Mă Puteți Ajuta Cu C
19. Suma A Două Numere Întregi Este Egală Cu -20. Primul Număr Este Cu 60 Mai Mare Decât Cel De-al Doilea. Calculați Cele Două Numere
C) -10•{100-[100-(100-1)]}
Poluarea Aerului Duce adesea La Depunerea De praf Sau Alte Particule Pe frunze, Acoperind stomatele. Cum Credeți Că ar Influența Poluarea transpirația Plantelor
Rezolvă Problemele Folosind Scăderea Repetată Am 42 De Imagini Cu Planete Pe Care Vreau Să Le Așez Câte Șase Pe O Pagină Câte Pagini Voi Umple De Clasa A Doua