RO Study
👤
Aly151
Aly151
07-06-2016
Matematică
a fost răspuns
care sunt cei doi vecini a lui zero ?
Răspuns :
MissQueen
MissQueen
07-06-2016
-1 ; 1 sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
XSnow49
XSnow49
07-06-2016
Cei doi vecini zsunt ,-1 si 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut!! As Vrea Si Eu Exercitiul 1 Daca Se Poate!
Cerinţa:Să Se Scrie O Funcție Care Are Ca Parametru Un Număr Natural N Și Returnează Cel Mai Mare Număr Care Poate Fi Obținut Mutând, Pe Rând, Prima Cifră A Num
Salut! As Dori Va Rog Rezolvarea La Punctele A Si B De La Subiectul E1. Multumesc!
Rezolvati Dopa Model ...... Dau Cartea....... Profesor / Îi Dau Cartea Profesorului 1, ........ Oferim Flori.........(mama) 2,.........-Au Îm
1) A) Valoarea Lui X Din Proportia X/6 Egal 5/3 Este Egala Cu ...... B) Solutia Ecuatiei 4x+1 Egal 21 Este Xegal..... 2) A) 50% Di 60 Este Egal Cu..... b)(
30 Puncte!Problema 6.23
Ghicești Ghicitoarea Mea Redă Printrun Desen Răspunsul Ghicitorii Va Rog Dau Coroana
In Bazinul Belgrad Fluviul Dunare Colecteaza Apele Unor Afluenti Importanti , Care Se Numesc : a) Tisa , Timok Si Morava b) Tisa , Timok Si Sava c) Tisa , Sava
13) Fie A=1+3+3^2+.....+3^10+3^11 a) Arătați Ca A E Nr Par b) Arătați Ca Nr A E Divizibil Cu 10
Va Rog Ajutați Mă La Exercițiul 10 , Nu Înțeleg De Ce Trebuie Sa Pun Condiția ∆>0 , Întrucât Prin F(x)<0 Înțeleg Ca Nu Trebuie Graficul Functiei Sa Se I