RO Study
👤
18122005
18122005
07-06-2016
Biologie
a fost răspuns
Resurse naturale (hrana) invormati
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-06-2016
Resursele naturale sau hrana reprezinta sursa vietii animalelor cat si omului.
Daca aceste resure ca de exemplu:apa nu ar exista nici omul sau animalele nu ar putea exista. Resursele naturale sunt utile animalelor plantelor cat si omului
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Varsta Mamei Este De 4 Ori Mai Mare Decat A Fiului,iar Fiul Este Cu 21 De Ani Mai Tanar Decat Mama .Cati Ani Are Fiecare ?
1Gaseste Cuvinte Cu Sens Asemanator Pentru: Sa Spuie- Fecior- 2 Alcatuieste Propozitio In Care Cuv.,, Carte"si ,, Bunicul"fie Pe Rand: Subiect Atribut Complemen
De Cate Tipuri Poate Fi Rima???
1) O Cantitate De 53 G De Amestec Ecgimolecular A Doi Alcooli Monohidroxilici Saturati Elibereaza In Urma Reactiei Cu Sodiul Un Volum De 11,2l De Hidrogen. Acee
Sa Se Calculeze (2+4+...+2012)-(1+3+...+2011)
Cand Tatal Meu Avea 31 De Ani , Eu Aveam 8 Ani . Astazi tatal Meu Este De 2 Ori Mai In Varsta Ca Mine . Cati Ani Am Acum ?
1. Numerele De Oxidare Ale Sulfului In Speciile : H₂S, SO₄²⁻, SO₃, SO3²⁻ Au Valorile :A. -2,+4,-2,+6,-2 C. +6,+4,-2,+6,+4B. -2,-4,-2,-6,-2 D.
Cum Se Zice La Banca Accea Din Parc Pe Care Stai In Engleza?
Ajutati-ma Va Rog !Restul Obtinut Prin Impartirea Numarului Natural X La 24 Este 11 , Iar Restul Obtinut Prin Impartirea Numarului Natural Y La 36 Este 22 .a) A
Imnuri Nationale Celebre???