RO Study
👤
Bubulina97
Bubulina97
07-06-2016
Limba română
a fost răspuns
analiza predicatului exista
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-06-2016
exista - predicat verbal exprimat prin verb ,numar singular, pers a-lll-a diateza activa , mod infinitiv , timp perfect compus , caz Ac
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dintr-o Ladita Cu 48 De Portocale Sau Luat O Data 14 Portocale Si Alta Data 22 Portocale . Câte Portocale Au Mai Rămas ? Vreau Să-mi Dați Si A Doua Întrebare D
Ghici Ghicitoare Mea!Am Un Cap Si-o Coada,dar Nu Am Corp.Cine Sunt?Va Rog Ajutati-ma!
Ce parti De Vorbire Sunt Cuvintele :desisuri , Urca ,doua , Neagra
Descrieti Intr-un Ese De O Pagina Cu Tema ''Dragostea Este Sentimentul Care...'' Referindu-va La Poeziile Eminesciene De Dragoste.
De Unde Vine Cuvintul PUNCTAVERAJ (adica Cum Este Format)....
F Definit Pe R Cu Valori In R,f(x)=2x+3 a)Determinati Numarul A ,stiind Ca F(a)=7 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ B)Calculati Aria Triunghiului Determinat De R
Intrebarile De La Cl A 2 A La Concursul Comunicare Si Ortografie De Azi
Masculul Berzei-albe Se Reintoarce In Luna Martie La Cuibul,pe Care L-a Parasit In Septembrie .Peste Una-doua Saptamani Revine Femela .In Aprilie-iulie Sint Dep
Va Rog, Rezolvarea La Ultima Problema De La Fii Intelligent De Pe 7 Aprilie Cls.III. Poate Fii Rezolvata In Doua Moduri Cu Rezultate Diferite ?Multumesc. Suma A
Fie Triunghiul ABC Dreptunghic , Unghiul A = 90 ° . Aflati Masurile Lui B Si C Daca : A) AB = 3 Cm , BC = 5 Cm ; B) AB = 3 Cm , AC = 5 Cm ; C) AC = 14 Cm , BC =