Răspuns :
Dumnezeu ne-a creat cu un scop anumit pe acest pământ: cu scopul de a-L căuta și lăuda pe El...și în primul rând de a i-L alege pe El ca Domn și Mântuitor în viața noastră. dacă ne pregătim? desigur ..deoarece El spune: Iată , EU stau la ușă și bat...cine va deschide voi intra la el și voi cina cu el. asta inseamna ca Dumnezeu nu intri cu sila in inima noastră...El ne-a dat alegerea ...desigur că il alegerea noastră sunt consecinte! bune si rele- dependentă de alegerea făcută.
Dar tu crezi că singurul tău scop în viață e să-L cauți pe Dumnezeu? Ai viața asta pentru a o trăi, pentru a te bucura de fiecare moment al ei. Dacă ești o persoană credincioasă asta nu înseamnă că trebuie să-ți petreci toată viața căutând iertare pentru greșelile tale. Ce sunt de fapt aceste greșeli? De ce sunt atât de multe fapte considerate greșeli? Eu cred că Dumnezeu ne-a trimis în lumea asta pentru a fi fericiți, nu cred că el își dorește să fim triști, să ne gândim mereu la greșelile noastre și la ce putem face pentru a fi iertați. Repet, asta e părerea mea.