RO Study
👤
Cppi
Cppi
07-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Luni 13 iunie avem liber la scoala?
Răspuns :
Ralucaseceleanu
Ralucaseceleanu
07-06-2016
Da, deoarece este sarbatoare
Answer Link
Ghicitoare5
Ghicitoare5
07-06-2016
Nu cred,eu asa stiu ca pe data de 20 se primeste liber pentru ca sunt Rusaliile!Depinde!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Multimea Divizorilor Numerelor 12 Si 8
Va Rog Ajutati-ma Trebuie Sa Raspund La Urmatoarele Intrebari E Pentru Maine!!! Din Cartea "Aventurile Lui Tom Saywer" 1.Actiunea Are Loc In Tragusorul..., Mic.
Rescrie Corect Textul Într-o Noapte Toate Jucăriile Au Adormit Intr-un Magazin Intr-o Cutie Un Trenulet Pufaia Somnoros Un Ursulet De Plus Visa Mure Într-o Ladi
Realizati O Compunere In Care Sa Redati O Calatorie In Univers.pllsssssurgenttttt
Elevii Claselor A VIII-a Dintr-o Școală Au Fost Chestionați Cu Privire La Opțiunile Lor Pentru Clasa A IX-a. Rezultatele Chestionarului Sunt Reprezentate În Dia
Insusiri Pentru Privighetoare Prim Metoda Aceasta: P R I V I G H E T O A R E Va Rogdau Coroana
Ordoneaza Descrescator Urmatoarele Nr :54.545 , 454 , 554 , 545 , 454 ,10.000,54 Va Rog Ajutatima Dau Coroana
Ce Funcie Sintacti Are Cuvantu Rapid Si Raspundem Din Secventa Data "raspundem Rapid Si La Mesajele Trimise"
Care A Fost Primul Rege Al Daciei
Suma A Trei Nr.este 389820 Dacă Suma Primelor Două Nr.este 210860 , Iar A Ultimelor Două Este 280544;sa Se Afle Cele 3 Nr??