RO Study
👤
SIREagu12
SIREagu12
07-06-2016
Limba română
a fost răspuns
compunere cu personajul meu preferat
Răspuns :
Tudorsmart1
Tudorsmart1
07-06-2016
personajul meu preferat este Miky mouse (sa presupunem) mie imi place la acel personaj ca este bun la suflet si ca isi scoate mereu prietenii din incurcaturi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Un Rezumat Aleodor Imparat Din 5 Randuri
A)Ce Este Perioada?Care Perioade Se Numesc Mici Si Care Mari? b)Elementele Din Care Perioade Alcatuiesc Subgrupe Secundare Si Care Din Ele Alcatuiesc Subgrupe P
Suma A Doua Numere Este Egala Cu 12,6 , Iar Unul Dintre Ele Este De 5 Ori Mai Mare Decat Celalalt . Determinati Cele Doua Numere.
Cum Sa Fac Aceasta Propozitie Mai Scurta? Majoritatea Animalelor Se Deplaseaza Activ Pe Cind Miscarile Plantelor Se Manifesta prin Schimbarea Pozitiei Unor
Fie A Multimea Numerelor Naturale De Trei Cifre, Fiecare Fiind Scris Cu Cifrele 2,5 Si 7, Astfel Incit Cifrele Nu Se Repeta In Scrierea Numarului Respectiv. Scr
Noțiunea La Corp De Referinta
Daca O,A,B Si P Sunt Coliniare,O∈[AB] Si P Este Mijlocul [AB] OA=20cm,OP=30cm,atunci Determinati Lungimea Segmentului [OB] Dau Corana!!!!!!
CE NUMIM COORDON
O Scrisoare Pt O Prietena In Care Ii Povestesti Aventura De La Paris Plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Am Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sa Se Scrie Sub Forma De Fractie Zecimala Radical Din 2-radical Din 3