RO Study
👤
Pufi32
Pufi32
07-06-2016
Matematică
a fost răspuns
ma ajutati si pe mine la 13 14 15 16 va rof
Răspuns :
Mihai22143
Mihai22143
09-06-2016
shsbsnsnshwhabsnsndjsjsjdsjsjsjsnsbsnsbsbsjabsbsnansmsnsmsndndnnddnnddnxnsnsbsnsjejejejsjsjshwjwjkjwswnsbwnwwjdsjneendndjnsbee ddinwdndjjwndjx sbsinw diskwjkesksknenenwnwnsnsns s sejejbdd jw de xejbe dje ssiw jxs
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Pronumele Si Numeralele Subliniate Din Text. AM NEVOIE URGENT DAU COROANA
Alcatuieste 5 Propoziti In Care Sa Folosesti Sa Si 5 Propoziti In Care Sa Folosesti Sa Cu Cratima
26. Fie Funcția F: R→ R, F(x) = 2x-3. A) Reprezentaţi Grafic Funcția. H) Determinati Q = R Pentru Care F(a)> 5-2a -3
Ajutor Va Rog Roggg Rogggg Roggggg❤️
▲ I.14.61. La O Presă Hidraulică, Presiunea În Timpul Funcţionării Este De 5-105 Pa. Care Este Valoarea Lucrului Mecanic Efectuat La O Singură Apăsare, Dacă Tre
Completeazà Fmbinärile De Mal Jos, Astfel Ca Să Obţil Doušcomparapll.
Am Nevoie De Acest Exercitiu
Un Profesor Face Referire La Experiențele Concrete Din Viața Obișnuită A Elevilor A Numai În Textul A B Numai În Textul B C Numai În Textul Cd În Textele A B Ș
Ex. 1. Precizează Valoarea Numeralului Subliniat: Trei Copii Citesc. Am Trei Mere. Două Sunt Roşii. Doi Ori Doi Fac Patru. Am Cumpărat Două Cărţi. Merg La Şcoal
1. Alege Cuvintele Și Expresiile Care Nuanțează Sentimentul Durerii Trebuie Din Textul Puiul De Ioan Alexandru Brătescu-Voinești 2. A) Explica Sensul Expresiilo