RO Study
👤
Feliciamadalina
Feliciamadalina
07-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Cum era Budulea cel batran?
Răspuns :
Florentinclinca
Florentinclinca
07-06-2016
Budulea ecel batran,era un om deschis si sociabil, zambind mereu cand i se vorbea. Era un om scund,cu un picior mai scurt decat celalalt, inzestrat cu talent muzical si cu o fire placuta si sincera.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repede Ajutor!va Rog Frumos
De La 20 Va RogggCerinta: Put The Correct Form Of The Word In Brackets Into The Blank!!!
Vreau Doar Răspunsul Ex 11 Va Rog Frumos
Transcrie Propoziția Principală Si Propoziția Subordonată Din Fraza Următoare Precizand Felul Subordonatei: Echipa Feminină De Spadă A Romaniei A Cucerit Medali
Bună! Am Nevoie De Ajutor Pentru Rezolvarea Corectă A Acestor Propoziții.
Construiește O Argumentare Prin Care Să Îți Poți Convinge Părinții Că Trebuie Să Mergi La Spectacolul Trupei Tale Preferate Sau Că Trebuie Să Mergi La "Balul Bo
Determinati Nr X Si Y Stiind Ca X/y = 5/3 Si X+y= 16
Dacă X Supra Y Egal Cu 3, Si X Supra Z Este Egal Cu 1 Supra 2 , Afla Valuarea Raportului Numerelor Y Si Z.
Pbinfo #1613 Numere15 Cerința Se Citește Un Număr Natural Nenul N. Numărul N1 Este Format Doar Din Cifrele Pare Ale Lui N. Numărul N2 Este Format Doar Din Cifr
7. Citeşte Următoarele Propoziţii Şi Precizează Felul Lor (enunțiati-vă, Interogativă, Exclamativă):• Pot Să Vin Cu Tine?• Haide, Am Treabă Cu Tine!• Eu Merg Sp