RO Study
👤
MadaMadalyn
MadaMadalyn
06-06-2016
Limba română
a fost răspuns
dar cum i se zice la vorbeste
Răspuns :
Siminuca
Siminuca
06-06-2016
vorbeste=zice, spune, comunica, discuta,
Answer Link
Bmircea3737
Bmircea3737
06-06-2016
I se mai spune si graieste
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Toate Exercițiile Vă Rog,ofer Coroană!Cât De Repede Posibil,am Nevoie Pentru Mâine.
Stabilește Funcția Sintactica A Verbelor La Moduri Nepredicative: 1. Muncind, Am Învățat Ce Este Viața 2. A Învăța Înseamnă Reușită 3. Acțiunea De A Scrie Este
Va Implooorr , Ajutați-mă Și Pe Mine Dau Coroană
1. Aria Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 13 Cm Şi Lățimea De 6cm Este
3-metil-1-hexena Structura
A) Transcrie, Din Ultimul Paragraf, Verbele La Timpul Perfect Simplu, Apoi Precizează Rolul Lor În Textul Narativ. B) Precizează Modul Și Timpul Primelor Două V
Un Corp Cu Masa De 250 G Ajunge De La Energia Potențială Gravitațională 14,7 J La Înălțimea De 2 M. Determină:a) Înălțimea Inițială A Corpului;b) Energia Potenț
4.Precizează Verbele La Participiu Şi Adjectivele Provenite Din Participiu Din Exemplelede Mai Jos.,,Am Colindat Prin Tot Satul, Până Ce Toată Lumea A Înţeles D
Enunțul Copilul Poate Desena,dar Nu Are Timp Are : A.trei.verbe La Modul Indicativ B.Doua Verbe La Modul Indicativ C.Un Verb La Modul Indicativ
1. *Subliniază Cu Roşu Substantivele La Numarul Singular Si Cu Verdepe Cele Aflate La Numărul Plural:Primăvară, Din Ce RaiNevisat De Pământeni,Vii Cu Mândrul