👤
Anee41
a fost răspuns

imagineaza-ti ca esti jurnalist . Scrie un text nonliterar pentru o revista destinată copiilor, alegând unul dintre subiectele date: "un elev talentat, o activitate extrascolara,un film... Dau coronita

Răspuns :

Odata pe an se organizeaza ziua portilor deschise la politie.Educatoarea noastra ne duce in fiecare an la activitati extrscolare de genul acesta.
La politie ni s-au prezentat armele,ni s-a dat voie sa tragem cu pusca cu aer si am putut purta vestele de siguranta(cam grele).Apoi am fost sa vedem noile masini de politile si tot ce aveau acestea in dotare.Erau echipate cu o camera insatalata in interirul masini pt a depista soferi inconstienti care conduc prea repede si cativa politisti aveau un  radar in forma de pistol care indica de la peste 200 de m viteza vehiculelor.
Am fost si pe acoperisul unitati unde 2 elicoptere smurd ne ajteptau.Acestea erau echipate cu truse de prim ajutor si cu semnalizatoare.Echipajul era bine instruit pt cazuri de urgenta.
In concluzie a fost cea mai frumoasa zi a portilor deschise.Am plecat cu gandul ca ne vom intoarce si la anul.