RO Study
👤
Elenastef1
Elenastef1
06-06-2016
Matematică
a fost răspuns
(2⁵¹₊12⁵¹-3³⁴):3³³= Calculati
Răspuns :
Biaria
Biaria
11-06-2016
Pai la prima nu avem aceleasi baze asa ca habar n-am. Sigur e scris bn ??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculează: a) (2^18 + 4^8) : 8^5
Ma Puteti Ajuta Cu Aceasta Problema Ca Nu Stiu So Rezolv
Sa Se Descompuna In Produs: d) Sin ( X - Y ) Sin ( X - Z ) - Cos Y Cos Z
În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Echilateral ABC. Punctul D Se Află Pe Latura AC Astfel Încât AD=2cm Şi DC=4cm Iar Punctul E Se Află Pe Dreapta B
Am Nevoie De Ajutor. Scrieți Două Seturi Distincte De Date De Intrare, Astfel Încât, În Urma Executării Algoritmului, Pentru Fiecare Dintre Acestea Să Se Afișez
Diferența A Două Numere Este 24 Unul Este De Cinci Ori Mai Mare Decât Celălalt Care Sunt NumereleVĂ ROG AJUTATI-MĂ!ESTE URGENT!DAU COROANĂ LA CEL MAI BUN RĂSPUN
Am Nevoie De Ajutor. Scrieți Două Seturi Distincte De Date De Intrare, Astfel Încât, În Urma Executării Algoritmului, Pentru Fiecare Dintre Acestea Să Se Afișez
Colorează Minge Care Conține Răspunsul Corect. Partea De Vorbire Care Ține Locul Unui Substantiv Se Numește: Substantiv Pronume Verb Adjectiv Numeral .
Dau Coronița!!!!!!!! URGENT!Calculaţi Măsurile Complementelor Unghiurilor Cu Măsura Egală Cu: a) 29°; c) 35°14'; b) 67; d) 76°47'.
ABCD Paralelogram , Unghiul A = 60 Grade , AD = 20 Cm , BD = 20 Radical 3 Cm Și DM Perpendicular Pe AB ,( M € AB ) a) Aflați Lungimea Înălțimii DM b) Aflați P