RO Study
👤
Victordutca3
Victordutca3
06-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Daca adun un nr. Cu 0 rezulta
Răspuns :
Ioneduduu
Ioneduduu
06-06-2016
Acel numar.
De exemplu : 5+0 = 5
9+0= 9
Answer Link
CMandreea
CMandreea
06-06-2016
daca aduni un nr cu 0 iti da acel nr
exemplu 2+0=2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Din Suflet! Imi Trebuie Doar Exercitiul 5! Ofer Tot Ce Se Poate!
Elevii Unei Clase Au Cate O Ora De Sport Lunea ,miercurea Si Vinerea,iar Marțea Si Joia Cate O Ora De Informatică.Stiind Ca Anul Scolar Are 35 De Săptămâni,afla
Am Nevoie Da Ajutor Eu Am Lipsit De La Scoala Caci Am Fost Racit Si Nu Am Apucat Sa Invat Astea5.O Minge Are Volum De 113,04dm³A)Ce Volum Ramane Neocupat Intr-
Doua Surori Au Impreuna 56 De Lei. Jumatate Din Banii Primei Fete E Mai Mare Cu 3 Decat A 3-a Parte Din Banii Celeilalte Fete. Ajutor Pls (cu Grafica Daca Se Po
1. Daca A+1/a=-2,atunci A La Puuterea 2013+1/a La 2013= .... 2. Rezultatul Calcului -3/radical3 + 2 Radical 3 Este ..... 3. Radical39 Cu Aproximatie De O Zecime
Care Sunt Personajele Din Cartea Cu Jucări
Subliniati Cu O Linie Diftongii,cu Doua Linii Triftongii Cuvintelor De Mai Jos,notand Semivocalele: -doua -foiau -iarna -poezie -soseau -treceau
Suprafața Exterioară A Unei Cutii Metalice În Formă De Cub Cu Muchia De 2,5 M Este Vopsită Cu Vopsea De Culoare Albă Știind Că 1 Kilogram De Vopsea Acoperă 7,5
Dau 99 De Puncte. Creati O Legatura Dintre Cele 3 Scrisori Ale Lui Mihai Eminescu. Dau Coroana Si Sa Fie Aproximativ De 7 Randuri
Fie Functia F:R->R, F(x)=x^2+3x-2. Sa Se Calc. Suma F(1)+f(2)+...+f(n).