RO Study
👤
Piciu16
Piciu16
06-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Cum se scrie 125 și 1877 ?
Răspuns :
Erosdenis
Erosdenis
06-06-2016
o sută douăzeci și doi și o mie opt sute șaptezeci și șapte
Answer Link
AndradaDadaAndra
AndradaDadaAndra
06-06-2016
125=o suta doua zeci si cinci
1877= o mie opt sute sapte zeci si sapte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3caiete Si 5 Carti Costa 46 Lei, Iar 5 Caiete Si 5 Carti Costa 50 Lei. Cati Lei Costa Un Caiet Si Cati Lei Costa O Carte?
Stiind Ca (x-3)*a+(x-3)*2b-5c*(x-3)=4850si Ca A+2b-5c=194 ,aflati ..xVA Rog Ajutati-ma ..!!
Care Este Cel Mai Mare Numar Natural Scris Cu Doua Cifre Identice? Dar Cel Mai Mic? Raspuns: 99 Si 11? Este Bine?
Hei, Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Niste Probleme La Info?Se Consideră Un Şir X Cu N (1≤n≤50) Elemente întregi.1.suma Elementelor Prime Din Şir2.media Aritmetica
Ce Inseamna Pentru Voi Iubirea?
Afla 2 Numere Stiind Ca :a ) Suma Este 540 , Iar Unul Este De 4 Ori Mai Mare Decat Celalaltb ) Deferenta Este 102 ,iar Jumatatea Unuia Este De 5 Ori Mai Mare De
Subliniaza Predicatele din Urmatoarea Fraza: Dar Eu Radd, Caci Mi-am Adus Aminte De Un Prieten, Care Mi-a Spus, Sa Beau O Oala Cu De Vin, Sa Beau Doua, Pan Ce-
1.Multimea Solutiilor Inecuatiei 5>-x Este Intervalul ... 2.Alegand La Intamplare O Cifra , Probabilitatea Ca Acesta Sa Fie Numar Par Este ..
Sal. Ma Puteti Ajuta Cu Ex. Sa Se Determine M Apartine Lui R Pentru Care X^2-mx+3>0
Andrei Si Cristina I-au Cumparat Impreuna Un Cadou Fratelui Lor. Andrei A Contribuit Cu 60% Sin Pretul Cadoului,iar Cristina Cu Restul De 80 de Lei.Determinati