RO Study
👤
Iulyaelena8
Iulyaelena8
06-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Rolul prepozitiei in comunicare?
Răspuns :
Anamariapetre00
Anamariapetre00
06-06-2016
Prepoziția marchează , unde , cu ce / cine etc...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna A Licurii?
Ce Functie Sintactica Are Indica Din ,, El Putea Indica Ceva..."?( Era La Un Test Pentru Evaluarea Nationala)
Buna.Am Si Eu Nevoie De Ajutor.Cuvantul Ce Din Fraza ,,Ce In Raza Diminetii Misca Solzii Lui De Aur.''ce Valoare Morfologie ,functie Si Caz Are?
Se Considera Expresia Ex=(1supra X-2 - X Supra X Patrat - 4)impartit La 2 Supra (x-2)(x+2),aratati Ca Aceasta Expresie Sa Fie Egala Cu 1
Vreau Si Eu Figurile De Stil Din Poezia "doina" De " Mihai Eminescu" Si De Explicat 3 Figuri De Stil Diferite.
Propoziție Cu Cuvântul: Incolar,acolora,colorat
Catul A Doua Nr Naturale Este 5 Si Restul 9.La Numarul Mai Mic Se Aduna 3 Si Se Imparte Din Nou Numarul Mai Mare La Acest Numar ,rezultand Catul 4 Si Restul 15.
Suma A Trei Nr Este 143.suma Ultimilor Doi Termeni Este 113,al Doilea Este Cu 15 Mai Mare Decat Primul.care Este Al Treilea ?
Va Rog Sa Imi Dati Exemple Cu Inteles Asemanator Cu Cuvintele Padure, Strada,tara,prieten,chip.
De Ziua Amaliei, Mama A Cumparat Un Tort L-a Impartit In 15parti La Fel De Mari.Prietenii Au Consumat9/15din Tort,iar Familia4/15 Din Tort.Ce Fractie Reprezinta