RO Study
👤
Felisiti
Felisiti
06-06-2016
Limba română
a fost răspuns
cera sunt numeralele cardinale
Răspuns :
TonyCuYgrek
TonyCuYgrek
06-06-2016
unu , doi , trei , patru , cinci , sase , sapte .... si tot asa , astea sunt numeralele cardinale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hey! Puteti Sa Imi Scrieti Cam 5 Propozitii, Ca Sa Le Analizez? Mersi!
Ma Puteti Ajuta Cu Doua Exercitii Uite Exercitiile 1) A) (√3-1) Totul La A 2 A +√12 B) (√5 -√3)t
Heii E Vorba De Jurnalul De Vacanta Din Clasa A 5a Lb Romana Am Nevoie De Ajutor; Pune Literele Intr.o Ordine Corecta,incat Sa Formezi Cuvinte Ce Desemneaza Sta
Find The Missing Word! 1. Is A TV In Your Room? 2. Would You Like Hamburger? 3. Do You Ever Go The Theatre? 4. There Aren`t Windows In His Office. 5. What Sor
Explica Urmatoarele Cuvinte Si Formeaza Propoziti.. Arsita= Picotesti= Pe Indelete.. Va Rog Rapid
Am Nevoie Urgent De O Compunere Despre Cum A Fost Tabăra De Vară De La Braşov La Care Am Participat Timp De O Săptămână.
Calculati Lungimea Laturii Unui Patrat Cu Diagonala De Lungime : A) 12√3cm B) 10cm C)24√3cm D)9√10 Cm Va Rog Ajtati Ma
'Noaptea Se Lasa Tacuta Si Solemna.Luceferii Rasar Si Tremura Pe Valur.Sub Tainica Mangaiere A Lumii , Dunarea Calca Intre Paduri Care Ii Aduc Aminte De Izvoare
Ce Inseamna "Rifadnart" ? Dau Coroana!
1. Calculeaza Radical Din 17 La Puterea 2 + 2*17*19+19 La Puterea 2 2. Calculeaza 4 Supra Radical Din 3 * Radical Din 2 Supra 2 * 2014 La Puterea 0 Supra Radica