RO Study
👤
Felistiacum
Felistiacum
06-06-2016
Limba română
a fost răspuns
valorea morfologica a cuv vulpe
Răspuns :
Nancy80
Nancy80
06-06-2016
valoare morfologică a cuvântului vulpe este de substantiv comun.
sper ca am fost de ajutor;-)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG SA MA AJUTATI LA PROBLEMELE:: Intr-o Livada Sa-u 172 Pomi Fructiferi : Meri ,peri Si Pruni .Daca Sar Mai Planta 3 Pruni Atunci Nr Merelor Ar Fi De 2 Ori
Semnificatia Secventei:''Cand Soarele Ajungea In Zenit,portul Mut,poleit Intr-o Lumina Orbitoare,parea In Arsita Zilei Un Oras Mort,adormit Printr-o Vraja,petri
3459847 La 567:3459847 La 566
Salut, Am O Tema La Lb Romana. Puteti Sa Ma Ajutati?
O Echipa Formata Din 10 Muncitori Poate Termina O Lucrare In 20 De Zile.Dupa Ce Echipa Lucreaza 10 Zile, Muncitori Sunt Trimisi Sa Lucreze In Alta Parte.In Cat
Media Aritmetica A 5 Numere Consecutive Este 9.Afla Numerele.
Un Reportaj Despreo O Stire Romaneasca In Engleza ,de 10 15 Randuri Cu Niste Imagini RAPID Va Rog !!!!!primul Care Da Reportajul Primeste Punctele !!!!
Spuneti-mi Doua Enunturi In Care Sa Existe un Pronume Personal In Cazul Genitiv cu Functia Sintacticade Atribut Pronominal Si Un Pronume De Politete In Cazul
Redacteaza O Compunere De 15/25 De Randuriin Care Sa Motivezi Faptul Ca Poezia Citata Apartine Unei Opere Lirice / Opere Lirice Desprins Din Stemă Parcă, Spre
Diferenta A Doua Numere Este 140. Al Doilea Numar Eate Cu 72 Mai Mare Decat Dublul Primului. Care Sunt Numerele.