RO Study
👤
RomanaAIAgrea
RomanaAIAgrea
06-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Caracterizarea creionului
Răspuns :
Larisalary12
Larisalary12
06-06-2016
Creionul este un obiect de scris, care are mai multe culori diferite, dar si frumoase. Creionul face parte si din geometrie, deoarece cu acesta poti desena figurile respective. Creionul este cel cu care colorezi si desenezi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Citesc 3 Nr Sa Se Determine Care Este Mai Mare
Intr O Livada Sunt 200 De Pomi: Nuci,meri Si Peri. Daca Ar Mai Fi 3 Nuci, Atunci Nr Merilor Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Al Nucilor Sau Jumatate Din Nr Peri
Vreau Urgent Expresii Frumoase Pe Care Le-aş Putea Folosi Într-o Compunere Cu Titlul ,,În Pădurea De Lângă Râu"!!
1 •Deoarece Produc Substanțe Organice Prin Fotosinteza, Altele Sunt▪producători ▪consumatori ▪descompunatori•Vara, Când Algele Din Lacuri Si Bălți Se Înmulțesc
Produsul A Doua Numere Este 40.dupa Ce Se Scade 3 Din Primul Numar,acesta Devine 2.care Este Al Doilea Numar?
Podeaua Unei Camere În Formă De Pătrat Este Acoperită Cu Parchet Folosind Duce 135 De Plăci Dreptunghiulare Cu Lungimea De 50 Cm Și Lățimea De 50 Cm Știind Că P
Repede!! Dau Coroniță!!
O Compunere Cu Titlu:Un Cântec Sa Conțină Urmatoarele Cuvinte: Dochita,unchi,ureche,zambet,chitara,invechita,vechi. Clasa A Doua Este Tema La Romana Pentru Main
Asi Vrea Sa.mi Argumentati O Pasiune Aceia Find Inotu Asi Vrea O Varianta,cu 1.in Primu Rand/ 2. In Al Doilea Rand Etc.sau Doar Sa.mi Argumentati O Pasiunea De
Salut, Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Ex. 636( Explicatii Pas Cu Pas, Va Rog)