RO Study
👤
AndreiX1
AndreiX1
05-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 5 plz dau coroana
Răspuns :
LUPENI
LUPENI
12-06-2016
Q este multimea numerelor rationale, adica fractiile atat pozitive, cat si negative. Ultimele elemente ale multimii M nu se inteleg prea bine, dar dupa forma, sunt din Q.
Din M intersectat cu Q nu va face parte 2/radical din 2.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Nr: N-3;2n+1;2n-1; Aflati Produsul Nr. Stiind Ca Suma Lor Este (+2) Va Roog
Gigel Este Un Cântăreț Începător. El Știe Deja Să Cânte N Melodii, Și Pentru Fiecare Melodie Se Cunoaște Durata, Exprimată În Minute Și Secunde. Gigel Va Partic
Scrierea Ecuațiilor Reacțiilor De Obținere A Reactivului Tollens Din Soluții Azotat De Argint, De Hidroxid De Sodiu Și De amoniac.. Eu Am Scris Asa: AgNO₃ + NaO
Redacteaza O Compunere De 10 Randuri Al Cărui Sfarsit Sa Fie : ,,A Lasat In Urma Suierul Biciuitor Al Ploii Ce Ne Asaza Mintea Pe Drumup Gandurilor Triste ." Da
Va Rog, Semnificatia Expresiei "slobod La Gura"***DAU COROANA
Cuvinte Cu Sens Opus Pt Cuvintele Cumplit Si In Goana .Si Parte De Vorbire Pt Cumplit,desi ,caci.Dau Coroana.
Eu Pot Juca Bine Baschet, Volei Si Fotbal, cum Se Traduce Corect În Germană?
Într-un Acumulator Cu Plumb Încărcat Se Află 515,8 G Soluție De Acid Sulfuric, De Concentrație Procentuală Masică 38%. După Ce Acumulatorul A Fost Utilizat O Pe
Daca Se Depaseste Limita De Bagaje Se Achita O Taxa De 11,3 €/kg Suplimentar. Ajunsi La Aeroport,constata Ca Bagajele Lor Cantaresc 537,3 Kg, Iar Bagajul De Man
Gaseste Sinonime Pentru Urmatoarele Cuvinte : Harababura , Se Roseste Si Libertate