RO Study
👤
Doris023
Doris023
28-10-2014
Matematică
a fost răspuns
Cum se afla:
1+2+2²+2³+.....+2 la pt 100
Răspuns :
Bunicaluiandrei
Bunicaluiandrei
28-10-2014
S = 1+ 2+ 2² + 2³ +...........+2^100 2S=2+2² + 2³ +...........+2^101
2S -S = S =2^101 - 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formati Prin Derivare Adverbele De Mod De La Urmatoarele Cuvinte :- Tanar - Piept- Fizic - Cruce
Analizaţi Sintactic Şi Morfologic Cuvintele Din Strofa: ''Peste Vârfuri Lunecând, În Argint, Condurii Înfioară Când Şi Când Liniştea Pădurii...''
Va Rog Sa Ma Ajutati La O Compunere In Engleza Sa Fie Ceamai Bunaaaaaaaaaaa Sa Fie Cu Titlul Sarbatoresc Romanii Pastele
Am Nevoie De Un Reportaj La Orice Tema Fara Dialog
Un Cub Are Diagonala De 12rad3 . Avlati Volumul !
Redacteaza un Text De 10 - 15 Randuri in Care Sa Faci Reclama unui Obiect , La Alegere In Compunerea ta Trebuie : _ Sa Expui Clar Si Concis Calitatile Pro
In Triunghiul ABC Se Considera Inaltimea AD _|_ BC , D Apartine BC.Stiind Ca AD=`12cm, CosC=5/13 Si SinB =3/5, Calculati Lungimea Laturii [BC]
Care Sunt Diferentele Dintre Stilul Romanic Si Cel Gotic?Comparati Bisericile Occidentale Cu Cele Din Orasul Vostru Si Notati Diferentele
Realizati Enunturi In Care Sa Existe: Subiective, Predicative, Atributive, Completive Directe Si Indirecte Prin Elementele De Legatura: Cine, Cui, Cui, Daca, Sa
Transforma Vorbirea Directa Din Fragmentul Urmator In Vorbire Indirecta : El Ii Spunea Fara Sa Fie Intrebat : Ma Duc Si Eu La Oras , Fiindca Am Un Fecior La sco